Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Author Evdokimov, I. A.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Advanced technology of oat bran biotransformation into functional ingredients
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2018
Alginate-based encapsulation of extracts from beta Vulgaris cv. beet greens: stability and controlled release under simulated gastrointestinal conditions
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2018
Analyses of lipids release from alginate capsules within the simulated gastrointestinal environment
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2022
Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturing
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2015
Application of whey-derived syrups in dairy products
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2021
Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safety
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Emelyanov, S. A.
;
Емельянов, С. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2022
Bovine serum albumin with gallic acid: Molecular modeling and physicochemical profiling
Fedortsov, N. M.
;
Федорцов, Н. М.
;
Budkevich, E. V.
;
Будкевич, Е. В.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
2015
Dairy products supplemented with chitosan and sodium alginate protect the stomachs of rats with aspirin-induced lesions
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Buchakhchyan, J. V.
;
Бучахчян, Ж. В.
;
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Budkevich, E. V.
;
Будкевич, Е. В.
2015
Determination of physicochemical, immunochemical and antioxidant properties, toxicological and hygienic assessment of whey protein comcentrate and its hydrolysate
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2017
EFFECT OF ULTRASOUND ON THE EXTRACTION AND CHARACTERISATION OF BIOACTIVES FROM PLANTS
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2015
Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickens
Potapenko, E. V.
;
Потапенко, Е. В.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Serov, A. V.
;
Серов, А. В.
2019
Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration process
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
2020
Feasibility of using electrodialysis with bipolar membranes to deacidify acid whey
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Bessonov, A. S.
;
Бессонов, А. С.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2015
Functional fermented milk desserts based on acid whey
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2020
Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
2021
Investigation of cystallization process of lactose in milk serum permeate
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Gridin, A. S.
;
Гридин, А. С.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
2020
Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tract
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2016
Kinetics of ascorbic acid transport from alginate beads during in vitro digestion
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2020
Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosans
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2018
Microencapsulation of fish oil with alginate: In-vitro evaluation and controlled release
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.