Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Foods and Raw Materials

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2016An epistemological background on paradigm formation of lipidomics of dairy industryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015Application of whey-derived syrups in dairy productsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2016Chemical composition and antioxidant activity of corn hybrids grain of different pigmentationZhirkova, Y. V.; Жиркова, Е. В.; Skorokhodova, M. V.; Скороходова, М. В.
2015Determination of physicochemical, immunochemical and antioxidant properties, toxicological and hygienic assessment of whey protein comcentrate and its hydrolysateEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickensPotapenko, E. V.; Потапенко, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2015Functional fermented milk desserts based on acid wheyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2015Glycoomics clusters of lactose and its derivatives in nanotechnology of living culturesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membraneBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Maximenko, A. T.; Максименко, А. Т.
2019Immobilisation of bifidobacteria in biodegradable food-grade microparticlesBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Sadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Permyakov, A. V.; Пермяков, А. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.
2017Influence of the whey type on composition and properties of its mineralizatesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2018PARADIGM OF POSTGENOMIC CONCEPTION ON MILK SCIENCE LACTOMICS FORMATIONKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.
2016Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy businessKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015Technology of milk and dairy products: traditions and innovationsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015The scientific and practical principles of creating products with increased protein contentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during saltingOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Kulikov, Y. I.; Куликов, Ю. И.; Gusevskaya, O. A.; Гусевская, О. А.
2017Ultrafiltration concentrating of curd whey after electroflotation treatmentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2016Ultrafiltration of modified milk wheyBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Utkin, V. P.; Уткин, В. П.; Shapakov, N. A.; Шапаков, Н. А.
2015Usage of chitosan in dairy products productionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.