Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Foods and Raw Materials
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
An epistemological background on paradigm formation of lipidomics of dairy industry
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2015
Application of whey-derived syrups in dairy products
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2022
Bovine serum albumin with gallic acid: Molecular modeling and physicochemical profiling
Fedortsov, N. M.
;
Федорцов, Н. М.
;
Budkevich, E. V.
;
Будкевич, Е. В.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
2016
Chemical composition and antioxidant activity of corn hybrids grain of different pigmentation
Zhirkova, Y. V.
;
Жиркова, Е. В.
;
Skorokhodova, M. V.
;
Скороходова, М. В.
2021
Cooked sausage enriched with essential nutrients for the gastrointestinal diet
Sadovoy, V. V.
;
Садовой, В. В.
;
Shchedrina, T. V.
;
Щедрина, Т. В.
2015
Determination of physicochemical, immunochemical and antioxidant properties, toxicological and hygienic assessment of whey protein comcentrate and its hydrolysate
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2019
Effect of pre-treatment conditions on the antiatherogenic potential of freeze-dried oyster mushrooms
Piskov, S. I.
;
Писков, С. И.
;
Timchenko, L. D.
;
Тимченко, Л. Д.
;
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Avanesyan, S. S.
;
Аванесян, С. С.
;
Bondareva, N. I.
;
Бондарева, Н. И.
;
Sizonenko, M. N.
;
Сизоненко, М. Н.
2015
Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickens
Potapenko, E. V.
;
Потапенко, Е. В.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Serov, A. V.
;
Серов, А. В.
2015
Functional fermented milk desserts based on acid whey
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2015
Glycoomics clusters of lactose and its derivatives in nanotechnology of living cultures
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2018
Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membrane
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Nesterenko, P. G.
;
Нестеренко, П. Г.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Maksimenko, A. T.
;
Максименко, А. Т.
2019
Immobilisation of bifidobacteria in biodegradable food-grade microparticles
Barybina, L. I.
;
Барыбина, Л. И.
;
Sadovoy, V. V.
;
Садовой, В. В.
;
Permyakov, A. V.
;
Пермяков, А. В.
;
Selimov, M. A.
;
Селимов, М. А.
2017
Influence of the whey type on composition and properties of its mineralizates
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Blinov, A. V.
;
Блинов, А. В.
;
Blinova, A. A.
;
Блинова, А. А.
;
Serov, A. V.
;
Серов, А. В.
2021
Modelling formation and removal of biofilms in secondary dairy raw materials
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Tabakova, Y. A.
;
Табакова, Ю. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.
2019
New technological paradigm of the Russian dairy industry: formation principles under globalisation
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2018
PARADIGM OF POSTGENOMIC CONCEPTION ON MILK SCIENCE LACTOMICS FORMATION
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Nesterenko, P. G.
;
Нестеренко, П. Г.
2016
Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy business
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2015
Technology of milk and dairy products: traditions and innovations
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2015
The scientific and practical principles of creating products with increased protein content
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2015
The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during salting
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
;
Kulikov, Y. I.
;
Куликов, Ю. И.
;
Gusevskaya, O. A.
;
Гусевская, О. А.