Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Journal of Food Composition and Analysis
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Analysis of the content of mechanically separated poultry meat in sausage using computing microtomography | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2022 | Analysis of the dispersed composition of milk using photon correlation spectroscopy | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |