Browsing by Author Mamay, D. S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Determination of optimal values for the main parameters of ultrafiltration of curd whey enriched with natural polysaccharidesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С.
2018Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membraneBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Maximenko, A. T.; Максименко, А. Т.
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2020Research of the secondary milk raw materials purification from protein components by natural polysaccharidesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С.
2021Theoretical studies of plain hinged linkage mechanisms movement in food processing robots-manipulatorsBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.
2016Ultrafiltration of modified milk wheyBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Utkin, V. P.; Уткин, В. П.; Shapakov, N. A.; Шапаков, Н. А.