Browsing by Author Oboturova, N. P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Adaptogens instead restricted drugs research for an alternative Itemsto doping In sportNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Trushov, P. A.; Трушов, П. А.
2021Analysis of the content of mechanically separated poultry meat in sausage using computing microtomographyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2022Analysis of the dispersed composition of milk using photon correlation spectroscopyBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Analysis of the state of food safety in the Russian FederationOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Baklanova, O. A.; Бакланова, О. А.
2022Consumer Behavior and Industry ImplicationsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2018Development and evaluation of efficiency of inclusion of specialized meat semi-finished products in the diet of children and teenager with celiac diseaseOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Masalova, V. V.; Масалова, В. В.
2022Development of raw semi-dry sausages enriched with colloidal chelate complexes of essential nutrientsGolik, A. B.; Голик, А. Б.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Bacholdina, T. N.; Бахолдина, Т. Н.; Rajabov, U. I. U.; Раджабов, У. И. У.
2015Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickensPotapenko, E. V.; Потапенко, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2019Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peelOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2020Insect's biomass as a livestock feed. Study of the impact of insectoprotein on the livestock vitalsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2021Investigation of the influence of Zinc-containing compounds on the components of the colloidal phase of milkBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Raffa, V. V.; Раффа, В. В.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2022Marketing Strategies for Cultured Meat: A ReviewOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2023Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industryLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Nersesyan, T. V.; Нерсесян, Т. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Potential risk assessment and toxicological impacts of nano/micro-plastics on human health through food productsOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Ambartsumov, T. G.; Амбарцумов, Т. Г.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Soils and Man-Made Surface Formations in Urban LandscapesOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2016Study of the influence of the electrohydraulic effect on the structure and mechanical properties of muscular tissue using atomic-force microscopyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Demchenkov, E. L.; Демченков, Е. Л.
2016Study of the influence of the electrohydraulic effect on the structure and mechanical properties of muscular tissue using atomic-force microscopyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Demchenkov, E. L.; Демченков, Е. Л.
2015The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during saltingOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Kulikov, Y. I.; Куликов, Ю. И.; Gusevskaya, O. A.; Гусевская, О. А.
2016The use of oily herbal extract in the production of liver pateBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Kozhevnikova, O. N.; Кожевникова, О. Н.; Kulikova, V. V.; Куликова, В. В.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Smolko, E. V.; Смолко, Е. В.