Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Advanced technology of oat bran biotransformation into functional ingredients | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А. |
2022 | Analysis of the state of food safety in the Russian Federation | Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Baklanova, O. A.; Бакланова, О. А. |
2019 | Antioxidant activity of chicken embryo tissues powder obtained by different methods of hydrolysis | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2021 | Assessing integrated nitrogen and planting density on growth, yield component and financial analysis of maize crops (zea mays) | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2019 | Bactericidal and fungicidal activity of silver nanoparticles stabilized by didecyldimethylammonium bromide | Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Metel, V. S.; Метель, В. С. |
2017 | Computer modeling of whey protein β-lactoglobulin behavior in the activated liquid systems | Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Salmanova, D. A.; Салманова, Д. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г. |
2019 | Computer simulation of whey protein β-lactoglobulin behavior under ultrasound treatment of its solutions at different pH levels | Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Shpak, M. А.; Шпак, М. А. |
2021 | Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltration | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2019 | Detergent-disinfectant agent based on colloidal silver stabilized by quaternary ammonium compounds for the dairy industry | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю. |
2021 | Determination of optimal freeze-drying modes of cottage cheese whey permeate as a semi-finished product in the production for enteral nutrition products | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2019 | Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration process | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С. |
2017 | Forecasting of functional properties of the soya protein based on the molecular dynamics method | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В. |
2019 | Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsion | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATS | Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В. |
2021 | Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industry | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2019 | Influence of cavitation disintegration on dairy foods production | Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В. |
2018 | Meat and plant products designing based on the multilevel modeling method | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А. |
2018 | Milk and its properties as an object of separation | Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Sugarov, K. R.; Сугаров, Х. Р.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А. |
2019 | Multicomponent meat products for sports nutrition | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2019 | New colloidal chelated highly digestible form of zinc essential trace element | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А. |