Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/3459
Название: | Assessment compliance of qualitative food characteristics to standard requirements |
Авторы: | Sadovoy, V. V. Садовой, В. В. Shchedrina, T. V. Щедрина, Т. В. |
Ключевые слова: | Amino acid;Cluster analysis;Formulation;Quality;Regulatory compliance |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Latvia University of Agriculture |
Библиографическое описание: | Sadovoy, V., Omarov, R., Shlykov, S., Shchedrina, T. Assessment compliance of qualitative food characteristics to standard requirements // Engineering for Rural Development. - 2016. - Volume 2016-January. - Pages 360-363 |
Источник: | Engineering for Rural Development |
Краткий осмотр (реферат): | The goal of the research was to develop a method for assessing the quality of food products on the basis of the results of the study of the chemical and amino acid composition, and characteristics of the raw materials used. For identification of the results the cluster analysis is used. It proved the effects of the models of mathematical prediction using the technology "artificial intelligence" for effective identification of compliance with the regulatory requirements of meat products |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-84976563655&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=Assessment+compliance+of+qualitative+food+characteristics+to+standard+requirements&st2=&sid=31d5f356b1316242306d1d2965b7258d&sot=b&sdt=b&sl=97&s=TITLE-ABS-KEY%28Assessment+compliance+of+qualitative+food+characteristics+to+standard+requirements%29&relpos=0&citeCnt=17&searchTerm= http://hdl.handle.net/20.500.12258/3459 |
Располагается в коллекциях: | Статьи, проиндексированные в SCOPUS, WOS |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
scopusresults 625 .pdf Доступ ограничен | 60.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
WoS 349 .pdf Доступ ограничен | 106.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.