Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/4457
Title: | Моделирование и разработка технологии творожного продукта |
Authors: | Богунов, С. Ю. |
Keywords: | Творожные продукты;Молочные продукты;Молочные жиры;Молокосодержащие продукты;Заменители молочного жира |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Богунов, Сергей Юрьевич. Моделирование и разработка технологии творожного продукта : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / С. Ю. Богунов ; науч. рук. д-р техн. наук Е. И. Мельникова. - Воронеж, 2016. - 129 с. - Библиогр.: с. 118-129 |
URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12258/4457 |
Appears in Collections: | Диссертации |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Богунов С.Ю. 2017 .pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.