Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | A Comparative Study on the Structural Properties and Lipid Profile of Mushroom (Pleurotus ostreatus) Powder Obtained by Different Drying Methods | Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2021 | Anti-arthritic effect of chicken embryo tissue hydrolyzate against adjuvant arthritis in rats (X-ray microtomographic and histopathological analysis) | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Piskov, S. I.; Писков, С. И. |
2019 | Antioxidant activity of chicken embryo tissues powder obtained by different methods of hydrolysis | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2022 | Clinical and pathogenetic significance of amylase level and microtomographic index of synovial fluid in various joint lesions | Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Piskov, S. I.; Писков, С. И. |
2020 | Effect of ozone on antagonistic activity of lactobacilli | Ismailov, A. A.; Исмаилов, А. А.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С. |
2019 | Effect of pre-treatment conditions on the antiatherogenic potential of freeze-dried oyster mushrooms | Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н. |
2020 | Effects of various drying methods on some physico-chemical properties and the antioxidant profile and ACE inhibition activity of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus) | Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н. |
2016 | Influence of biologically active substances on the basis of medusomyces gysevii (the tea mushroom) on bacteria of the genus lactobacillus | Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Magamedova, E. R.; Магамедова, Е. Р.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Gandraburova, N. I.; Гандрабурова, Н. И. |
2017 | Influence of the chlorophytum comosum extract on some microorganisms | Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Dobrynya, Y. M.; Добрыня, Ю. М.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Lyhvar, A. V.; Лыхварь, А. В.; Kozlova, M. A.; Козлова, М. А. |
2017 | Influence of the Chlorophytum comosum leaves hydroalcoholic extract on some representatives of intestinal microflora of rats | Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Dobrynya, Y. M.; Добрыня, Ю. М.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Lyhvar, A. V.; Лыхварь, А. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С. |
2022 | Phytochemical characterization, antioxidant activity, and cytotoxicity of methanolic leaf extract of Chlorophytum comosum (Green Type) (Thunb.) Jacq | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д. |
2018 | The influence of the drying method for food properties and hypolidemic potential of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus) | Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н. |
2017 | Влияние способа сушки на антиоксидантную активность вешенки в условиях IN VITRO, имитирующих процесс пищеварения | Писков, С. И.; Тимченко, Л. Д.; Ржепаковский, И. В.; Аванесян, С. С.; Лионова, С. С. |
2017 | Эффективная микротомографическая визуализация куриного эмбриона на ранних этапах эмбриогенеза и перспективы метода | Ржепаковский, И. В.; Тимченко, Л. Д.; Писков, С. И.; Аванесян, С. С.; Сизоненко, М. Н.; Привалов, К. А. |