Browsing by Author Аванесян, С. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Antioxidant activity of chicken embryo tissues powder obtained by different methods of hydrolysisRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2020Effect of ozone on antagonistic activity of lactobacilliIsmailov, A. A.; Исмаилов, А. А.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.
2019Effect of pre-treatment conditions on the antiatherogenic potential of freeze-dried oyster mushroomsPiskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2020Effects of various drying methods on some physico-chemical properties and the antioxidant profile and ACE inhibition activity of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus)Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2016Influence of biologically active substances on the basis of medusomyces gysevii (the tea mushroom) on bacteria of the genus lactobacillusBondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Magamedova, E. R.; Магамедова, Е. Р.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Gandraburova, N. I.; Гандрабурова, Н. И.
2017Influence of the chlorophytum comosum extract on some microorganismsBondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Dobrynya, Y. M.; Добрыня, Ю. М.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Lyhvar, A. V.; Лыхварь, А. В.; Kozlova, M. A.; Козлова, М. А.
2017Influence of the Chlorophytum comosum leaves hydroalcoholic extract on some representatives of intestinal microflora of ratsBondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Dobrynya, Y. M.; Добрыня, Ю. М.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Lyhvar, A. V.; Лыхварь, А. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.
2018The influence of the drying method for food properties and hypolidemic potential of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus)Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2017Влияние способа сушки на антиоксидантную активность вешенки в условиях IN VITRO, имитирующих процесс пищеваренияПисков, С. И.; Тимченко, Л. Д.; Ржепаковский, И. В.; Аванесян, С. С.; Лионова, С. С.
2017Эффективная микротомографическая визуализация куриного эмбриона на ранних этапах эмбриогенеза и перспективы методаРжепаковский, И. В.; Тимченко, Л. Д.; Писков, С. И.; Аванесян, С. С.; Сизоненко, М. Н.; Привалов, К. А.