Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Analysis of the content of mechanically separated poultry meat in sausage using computing microtomography | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2019 | Antioxidant activity of chicken embryo tissues powder obtained by different methods of hydrolysis | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2022 | Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturing | Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И. |
2018 | Bioconversion of nutrients and biological active substances in model systems chlorella-insect-livestock | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Pushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Trushov, P. A.; Трушов, П. А. |
2021 | Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safety | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2022 | INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATS | Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В. |
2020 | Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation | Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П. |
2020 | Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosans | Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2022 | Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foods | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2015 | New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharides | Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б. |
2020 | Osteoprotective effect of bread enriched with protein, dietary fiber, calcium, iron and iodine in hypoestrogen-induced osteoporosis among rats | Belyaev, N. G.; Беляев, Н. Г.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Khlebak, T. S.; Хлебак, Т. С. |
2021 | Polysaccharide hydrogels for the protection of dairy-related microorganisms in adverse environmental conditions | Neresyan, T.; Нересян, Т.; Gatina, Y. S.; Гатина, Ю. С.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2022 | Properties of cyclodextrins nanocomplexes with peptides and fat-soluble vitamins | Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2021 | Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recovery | Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Shkola, S. S.; Школа, С. С.; Eremina, A. I.; Еремина, А. И.; Dinyakov, V. A.; Диняков, В. А. |