Browsing by Author Sizonenko, M. N.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Effect of pre-treatment conditions on the antiatherogenic potential of freeze-dried oyster mushroomsPiskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2020Effects of various drying methods on some physico-chemical properties and the antioxidant profile and ACE inhibition activity of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus)Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2017Influence of biologically active substances from Kombucha (Medusomyces gisevii) on rat gut microbiota with experimental antibiotic-associated dysbiosisTimchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Dobrynya, Y. M.; Добрыня, Ю. М.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.
2018The influence of the drying method for food properties and hypolidemic potential of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus)Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2019THE NEW EFFICIENCY OF THE "SRMP" - LISTERIAS GROWTH-PROMOTING FACTOR DURING FACTORY CULTIVATIONSizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.