Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/21858
Название: | Resource-saving technology for obtaining a complex of polysaccharides from ginseng root meal |
Авторы: | Orobinskaya, V. N. Оробинская, В. Н. Galdin, E. V. Галдин, Е. В. Emelyanov, S. A. Емельянов, С. А. Kholodova, E. N. Холодова, Е. Н. Pisarenko, O. N. Писаренко, О. Н. |
Ключевые слова: | Ginseng root meal;Obtaining a complex of polysaccharides;Resource-saving technology |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Institute of Physics |
Библиографическое описание: | Orobinskaya, V.N., Kazub, V.T., Galdin, E.V., Emelyanov, S.A., Kholodova, E.N., Pisarenko, O.N. Resource-saving technology for obtaining a complex of polysaccharides from ginseng root meal // IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. - 2022. - Том 1052. - Выпуск 1. - Номер статьи 012101. - DOI10.1088/1755-1315/1052/1/012101 |
Источник: | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science |
Краткий осмотр (реферат): | The article describes the possibility of using ginseng root meal to obtain polysaccharides using resource-saving technology - electric discharge extraction, exposure to a rectangular pulse with a nanosecond front. The enterosorbent capacity of extracting ginseng from meal has been determined experimentally. The optimal technological parameters for the use of electrodes made of various types of steel have been determined. Using the method of electric discharge extraction on hepatocytes of the liver, we take into account the presence of metallic impurities and in vivo methods. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/20.500.12258/21858 |
Располагается в коллекциях: | Статьи, проиндексированные в SCOPUS, WOS |
Файлы этого ресурса:
Файл | Размер | Формат | |
---|---|---|---|
scopusresults 2322 .pdf Доступ ограничен | 350.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.