Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/3124
Название: | Develop prescription food compositions intended for individual meals |
Авторы: | Sadovoy, V. V. Садовой, В. В. Shchedrina, T. V. Щедрина, Т. В. |
Ключевые слова: | Nutrition;Optimal compositions;Food formulation;Balanced diet;Individual nutrition |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | RJPBCS RESEARCH JOURNAL PHARMACEUTICAL, BIOLOGICAL & CHEMICAL SCIENCES |
Библиографическое описание: | Sadovoy, VV; Trubina, IA; Shchedrina, TV; Scorbina, EA. Develop Prescription Food Compositions Intended for Individual Meals // RESEARCH JOURNAL OF PHARMACEUTICAL BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES. - 2017. - Том: 8. - Выпуск: 1. - Стр.: 885-892 |
Источник: | Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences |
Краткий осмотр (реферат): | This paper proposes a method for the developing of nutrition formulations for various population groups categorized by gender, age, body type and nature of labor activity. Meat formulations were developed, taking into account dietitian recommendations, rationality of the amino acid composition, processing characteristics, organoleptic evaluation and cost indicators |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&qid=28&SID=D6KbA3S5nnd85UbfcHN&page=1&doc=1 http://hdl.handle.net/20.500.12258/3124 |
Располагается в коллекциях: | Статьи, проиндексированные в SCOPUS, WOS |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
WoS 226 .pdf Доступ ограничен | 103.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.