Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/3124
Название: Develop prescription food compositions intended for individual meals
Авторы: Sadovoy, V. V.
Садовой, В. В.
Shchedrina, T. V.
Щедрина, Т. В.
Ключевые слова: Nutrition;Optimal compositions;Food formulation;Balanced diet;Individual nutrition
Дата публикации: 2017
Издатель: RJPBCS RESEARCH JOURNAL PHARMACEUTICAL, BIOLOGICAL & CHEMICAL SCIENCES
Библиографическое описание: Sadovoy, VV; Trubina, IA; Shchedrina, TV; Scorbina, EA. Develop Prescription Food Compositions Intended for Individual Meals // RESEARCH JOURNAL OF PHARMACEUTICAL BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES. - 2017. - Том: 8. - Выпуск: 1. - Стр.: 885-892
Источник: Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
Краткий осмотр (реферат): This paper proposes a method for the developing of nutrition formulations for various population groups categorized by gender, age, body type and nature of labor activity. Meat formulations were developed, taking into account dietitian recommendations, rationality of the amino acid composition, processing characteristics, organoleptic evaluation and cost indicators
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&qid=28&SID=D6KbA3S5nnd85UbfcHN&page=1&doc=1
http://hdl.handle.net/20.500.12258/3124
Располагается в коллекциях:Статьи, проиндексированные в SCOPUS, WOS

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
WoS 226 .pdf
  Доступ ограничен
103.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.