Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/3191
Название: Usage of biological active supplements in technology of prophilactic meat products
Авторы: Sadovoy, V. V.
Садовой, В. В.
Selimov, M. A.
Селимов, М. А.
Shchedrina, T. V.
Щедрина, Т. В.
Nagdalian, A. A.
Нагдалян, А. А.
Ключевые слова: Geometrical optimization;Heat treatment;Molecular properties;Molecular structure
Дата публикации: 2016
Издатель: Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
Библиографическое описание: Sadovoy, V.V., Selimov, M.A., Shchedrina, T.V., Nagdalian, A.A. Usage of biological active supplements in technology of prophilactic meat products // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2016. - Volume 7. - Issue 5. - Pages 1861-1865
Источник: Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
Краткий осмотр (реферат): Implemented prediction of molecular properties and the estimation of changes in the quantitative content of biologically active additives (dietary supplements), lecithin, vitamins B1 and PP when used in meat technology preventative for people with diabetes Results of research showed that the technological processing does not influence on under investigation molecules. Evaluation of safety and prophylactic properties of additives in laboratory animals confirmed the feasibility of their usage in meat products technology
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-84987771038&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&nlo=&nlr=&nls=&sid=533b00ecafed28ec57b975efc6ad38be&sot=aff&sdt=cl&cluster=scopubyr%2c%222016%22%2ct&sl=174&s=AF-ID%28%22North+Caucasus+Federal+University%22+60070541%29+OR+AF-ID%28%22Stavropol+State+University%22+60070961%29+OR+AF-ID%28%22stavropolskij+Gosudarstvennyj+Tehniceskij+Universitet%22+60026323%29&relpos=30&citeCnt=2&searchTerm=#
http://hdl.handle.net/20.500.12258/3191
Располагается в коллекциях:Статьи, проиндексированные в SCOPUS, WOS

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
scopusresults 425 .pdf
  Доступ ограничен
62.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
WoS 258 .pdf
  Доступ ограничен
103.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.