Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Browsing by Author Барыбина, Л. И.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsion | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2019 | Immobilisation of bifidobacteria in biodegradable food-grade microparticles | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Sadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Permyakov, A. V.; Пермяков, А. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А. |
2020 | Metabolic processes of sheep body in treatment of oestrosis with Iversan | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И. |
2019 | Multicomponent meat products for sports nutrition | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2016 | The use of oily herbal extract in the production of liver pate | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Kozhevnikova, O. N.; Кожевникова, О. Н.; Kulikova, V. V.; Куликова, В. В.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Smolko, E. V.; Смолко, Е. В. |