Browsing by Author Стаценко, Е. Н.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Chicken nuggets recipe and technology development with dietary fiberStatsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.
2019Investigation of CdCl2 influence on red blood cell morphologySelimov, M. A.; Селимов, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Litvinov, M. S.; Литвинов, М. С.; Mishvelov, A. E.; Мишвелов, А. Е.
2021Microbiological contamination level of semi-finished poultry meat pickled by various methodsStatsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.
2019Multicomponent meat products for sports nutritionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2021Pareto and ishikawa diagrams for identifying the causes of defects in poultry meatStatsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.
2021Study of stabilization of selenium nanoparticles by polysaccharidesBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Nikulnikova, N. N.; Никульникова, Н. Н.; Remizov, D. M.; Ремизов, Д. М.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2018Методы исследования сырья и продуктов общественного питанияСтаценко, Е. Н.; Судакова, Н. В.
2016Микробиология мяса и мясных продуктовКожевникова, О. Н.; Стаценко, Е. Н.
2019Организация и технология испытанийСудакова, Н. В.; Стаценко, Е. Н.