Browsing by Author Khramtsov, A. G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016An epistemological background on paradigm formation of lipidomics of dairy industryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2019Bactericidal and fungicidal activity of silver nanoparticles stabilized by didecyldimethylammonium bromideKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Metel, V. S.; Метель, В. С.
2021Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safetyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2019Detergent-disinfectant agent based on colloidal silver stabilized by quaternary ammonium compounds for the dairy industryBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю.
2015Glycoomics clusters of lactose and its derivatives in nanotechnology of living culturesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018Impact of dispersion medium on functional properties of the proteinsBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.
2017Influence of the whey type on composition and properties of its mineralizatesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2020Modelling formation and removal of biofilms in secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2015New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharidesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.
2019New technological paradigm of the Russian dairy industry: formation principles under globalisationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018PARADIGM OF POSTGENOMIC CONCEPTION ON MILK SCIENCE LACTOMICS FORMATIONKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.
2020Physiological effects, mechanisms of action and application of lactuloseRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Chuklo, A. O.; Чукло, А. О.; Shpak, M. А.; Шпак, М. А.
2018Prebiotics as functional food ingredients: terminology, choice and comparative evaluation criteria, classificationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Akhmedova, V. R.; Ахмедова, В. Р.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.; Marugina, E. V.; Маругина, Е. В.
2020Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic levelBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2019Quantum-chemical simulation of the interaction between the Zn2+ ions with C-terminal sites of kappa-caseinBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.
2021Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recoveryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Shkola, S. S.; Школа, С. С.; Eremina, A. I.; Еремина, А. И.; Dinyakov, V. A.; Диняков, В. А.
2020Removal of biofilms formed on ion-exchange membranes in ultrafiltration permeates of secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2016Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy businessKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2021Study of the possibility of creating milk baths with phytomineral complex and hair shampoo based on hydrolyzed wheyChikatueva, M. A; Чикатуева, М. А.; Abakumova, E. A.; Абакумова, Е. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.