Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Computer modeling of whey protein β-lactoglobulin behavior in the activated liquid systems | Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Salmanova, D. A.; Салманова, Д. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г. |
2021 | Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltration | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2022 | Development of new types of minced meat products for preventive and personalized nutrition | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Savchenko, A.; Савченко, А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Razinkova, V. G.; Разинькова, В. Г. |
2017 | Forecasting of functional properties of the soya protein based on the molecular dynamics method | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В. |
2018 | Impact of dispersion medium on functional properties of the proteins | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А. |
2018 | Meat and plant products designing based on the multilevel modeling method | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А. |
2019 | Multicomponent meat products for sports nutrition | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2020 | Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic level | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А. |
2022 | Problems of processing milk whey as universal agricultural raw material and some ways to solve them | Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А. |
2016 | Studies of αs1-casein molecular structure and the proteins emulsifying ability in activated media | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А. |
2021 | Technological platform for the best available technologies for processing universal agricultural raw materials | Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А. |
2021 | Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substances | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2021 | Актуальные вопросы развития научно-образовательной деятельности в системе высшего образования СКФО (часть 1) | Борисенко, А. А. |
2021 | Актуальные вопросы развития научно-образовательной деятельности в системе высшего образования СКФО (часть 2) | Борисенко, А. А. |
2022 | Оптимизация структуры капитала организации в системе управления финансовыми ресурсами | Борисенко, А. А. |
2018 | Реализация новых технологических решений при производстве поликомпонентных мясопродуктов на базе развития научных основ и методологических принципов их проектирования | Борисенко, А. А. |